Abonneren op Nieuwsbrief en Nieuwe Berichten

Mis geen artikel en activiteit meer!

Ben je als lezer van onze webstee al geabonneerd op de Nieuwsbrief van Stellingwerf Bekieketmar? Of op Nieuwe Berichten? Of volg je Bekieketmar al wel op Facebook? Onze reeks DKK-activiteiten van onlangs bijvoorbeeld toch gemist?

Meld je dan aan of volg ons op Facebook en mis niets meer!

Als je je abonneert op Nieuwe Berichten krijg je bij elk nieuw bericht op de webstee een mailtje. Daardoor kun je simpel doorklikken om het nieuwste artikel te lezen. Kijk hier, waar je je kunt aanmelden voor nieuwe berichten in de rechterkolom.

Als je je abonneert op de Nieuwsbrief dan krijg je één keer of enkele keren per jaar een nieuwsbrief vanwege actualiteiten en activiteiten. Dan mis je die niet meer. Lezingen, wandeltochten al dan niet met verhaal of poëzie in het Stellingwarfs, een filmavond, een fietstocht, vaak gecombineerd met meer, zoals een lekkere lunch, een diner, of kunst kijken. Altijd exclusief en speciaal gemaakt, voor ons eigen plezier en zeker ook voor het plezier van velen die met ons al meegingen of -deden 🙂

Kijk voor de laatste Nieuwsbrieven maar eens hier. Je kunt je daar aanmelden voor de Nieuwsbrief in de rechterkolom.

Misschien zit je op Facebook? Dan kun je onze Facebookpagina volgen en zo nooit meer nieuwe artikelen missen. Ook delen we natuurlijk posts van anderen die met de Stellingwerven van doen hebben.

Volg ons op Facebook via @bekieketmar

 

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.