BN’ers in Zondagmiddagcafés Oldeberkoop

Een nieuwe winteractiviteit in Oldeberkoop in 2019. In cafésfeer kun je deze winter op zondagmiddag in een interessant of verrassend ‘caféprogramma’ aanschuiven met landelijk of lokaal bekende personen.

Van 20 januari tot en met 24 maart 2019 is er elke zondagmiddag een ‘themacafé’ in Oldeberkoop. Steeds van 13.30 – 15.00 uur. Elk themacafé is weer anders. Na het themacafé kun je inlopen tot 18.00 uur, als ontmoetingsplek of voor wie ‘gewoon zo’ wil binnenlopen en andere mensen ontmoeten. Het Zondagmiddagcafé in Oldeberkoop is een initiatief van een klein comité van bewoners zelf.

10 cafés

Er zijn nu bij wijze van proef niet minder dan tien cafés geprogrammeerd, van muziekcafé tot literair café, van reisverhaalcafé,  landbouwcafé en filosofiecafé tot democratiecafé en meezingcafé. Hiervoor hebben we enkele landelijk of lokaal bekende schrijvers, reizigers, fietsers, fotografen, denkers en landbouwers weten uit te nodigen.
 

De eerste twee cafés zijn:

Zondag 20 januari 2019 Muziekcafé

Singer-songwriter Mirjam Pattiwael zingt poëtische nummers, geïnspireerd door Joni Mitchel. Dit doet ze samen met de virtuoze solo-gitarist Pieter Nanuru. De eerste CD van het duo Pattiwael & Nanuru is haast een feit. Entree: € 5,-

 

 

 

 

Nederland, Amsterdam, 2014
Nina Polak, schrijfster, journalist
Foto Bob Bronshoff

Zondag 27 januari 2019 Literair café

Journalist en schrijver Nina Polak vertelt over haar werk. Ze heeft als aanstormend literair talent inmiddels drie boeken op haar naam staan. Met ‘Gebrek is een groot woord’ staat ze in de top 25 van de NRC boekenredactie 2018. Zeer onlangs, 10 Januari 2019, won ze met die roman de BNG Bank Literatuurpijs voor aanstormend talent. De jury vindt het boek „buitengewoon eigentijds”. Polak schrijft ook als journalist van internetkrant ‘De Correspondent’ over het moderne leven. Boekenlezers, leden van leesclubs en ieder ander kunnen haar vragen stellen over haar werk.

 

 

 

 

 

Entree: € 5,-

Wat: Zondagmiddagcafé

Wanneer: Zondag 20 januari t/m 24 maart 2019

Tijd: 13.30 – 15.00 uur (inloopcafé open tot 18.00 uur)

Waar: Le Brocope, Oosterwoldseweg 5 Oldeberkoop www.lebrocope.nl

Entree: Circa € 5,= per keer, soms gratis

Flyer programma

Hier kunt u de FLYER downloaden met het hele winterprogramma van de 10 verschillende cafés.

 

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.