UitinStellingwerf.nl : Website voor Cultuurminners in eigen regio

UITinSTELLINGWERF.nl: Website voor Cultuurminnend Stellingwerf

De redactie van Bekieketmar.nl bereikte nieuws over onderstaand initiatief, wat we onze lezers niet willen onthouden. Vanuit de basisgedachte van Bekieketmar past onderstaand initiatief naadloos daarbij. De Stellingwerven als regio en daar omheen is voor beide initiatieven het doelgebied. Daarom maken we u graag attent op onderstaande:

UITinSTELLINGWERF.nl is eind 2021 ontstaan omdat de cultuursector als geheel toen wel een steuntje in de rug kon gebruiken. Het is een door iedereen gratis te gebruiken website waarin alle culturele activiteiten over een periode van 4 weken, die zich in- en om de beide Stellingwerven zullen gaan afspelen, een vermelding krijgen met daarbij veel aanvullende informatie.

UITinSTELLINGWERF.nl is onderverdeeld in overzichtelijke categorieën, waarbij de diverse activiteiten vermeld staan op volgorde van (eind-)datum. Globaal zal de informatie een gebied bestrijken in een straal van 25 km rondom Wolvega en een straal van 25 km rondom Oosterwolde. Grofweg bestrijkt dit een gebied van Steenwijk tot Drachten, van Assen tot Heerenveen.

UITinSTELLINGWERF.nl is zowel voor de consument als voor de organisatoren van de diverse culturele activiteiten geheel gratis en heeft geen enkel (direct of indirect) commercieel belang.

 

Kortom: neemt u maar eens een kijkje op de website UitinStellingwerf.nl

 

 

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.