Opera Nijetrijne organiseert de Kinderopera De Reuzenverschrikker in Le Bercope

Opera Nijetrijne e organiseerde zondag voor de ruim 70 kinderen vier tot twaalf jaar van de Stichting Vrienden van Opera Nijetrijne in het theater Le Bercope in Oldeberkoop de kinderopera ‘De Reuzenverschrikker’. Dit is een gratis jubileumgeschenk van Opera Nijetrijne die 20 jaar bestaat. Er waren twee voorstellingen. Ook de bezoekers  werden bij de voorstelling betrokken.

De Reuzenverschrikker

De Reuzenverschrikker vertelt vrolijk hoe je zonder goede reden bang kan zijn voor het andere. Een grote eik verdeelt het bos in tweeën. Aan de ene kant wonen de reuzen, aan de andere kant de mensen. Met de ongeschreven afspraak elkaar nooit te ontmoeten want dat zou levensgevaarlijk zijn. En zo ging het, totdat Veertje, een reuzenjoch met een groeistoornis, het mensenmeisje Mijs ontmoet.

Medewerkers

De leden van het nieuwe theatergezelschap Boven Water Muziektheater voor kinderen bestaat uit Nynke van den Bergh, Alice Zwolschen en Sanne Puijk. De cast bestaat uit (oud-) Opera Nijetrijne zangers Madieke Marjon, Erik Slik en Jokke Martens. Piano: Vaughan Schlepp.

(Foto: Lenus van der Broek)

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.