Open Stal ‘special’ #LF2018

EXPOSITIE: NIEUWE WERELD

Open Stal organiseert van 28 juli tot en met 26 augustus 2018 voor de 47ste keer de kunstroute Open Stal in Oldeberkoop.

Het thema is Nieuwe wereld

©stichting Open Stal

Het kan niemand ontgaan zijn dat 2018 het jaar is van Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad. Niet alleen Leeuwarden, maar heel Friesland zindert van de culturele activiteiten. Voor Oldeberkoop is er natuurlijk elk jaar een cultureel hoogtepunt gedurende de zomervakantie: Open Stal. Maar dit jaar werken wij ook toe naar een extra interessante kunstroute. De Mienskip (de gemeenschap) is het toverwoord. Met elkaar en voor elkaar activiteiten ontplooien. Dat betekent niet dat er geen invloeden van buitenaf worden gezocht. Integendeel, maar liefst 20 procent van de deelnemende kunstenaars dit jaar komt uit het buitenland, zodat we naast uitingen van regionale en nationale kunstenaars, ook internationale invloeden kunnen ondergaan.

LF2018 logo

De route geniet landelijke bekendheid en is de oudste kunstroute van Nederland. Open Stal verwelkomt rond de 10.000 bezoekers per jaar. Op een 20tal verrassende locaties zoals o.a. tuinen, kerk, stal, school, toneelzaal, garage, bos met waterpartijen, maar ook in galeries wordt geëxposeerd. Nieuw in 2018 is een mobiele locatie: een prachtig ingerichte bus biedt de mogelijkheid om audiovisuele presentaties te geven.

Wilt u graag de Open Stal bekijken dit jaar? Bezoek dan Open Stal  tussen 28 juli en 26 augustus, dagelijks van 13.00u tot 18.00u

Kijk voor meer informatie op www.openstal.nl

Kijk hier voor LF2018 Culturele Hoofdstad van Europa 2018

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.