Oldeberkoop in oktober in vuur en vlam

Berkoop vol Vuur 

Oldeberkoop – Een verduisterd dorpscentrum. Maan, sterren, fakkels en vuurtonnen zorgen voor spannend en sfeervol licht. Meer dan 250 acteurs, figuranten en muzikanten op diverse locaties in en rond het dorpscentrum van Oldeberkoop. En elke avond publiek dat meebeweegt met het spektakel dat zich door het historische centrum verplaatst. Dit is het openluchtspektakel Berkoop vol Vuur.

Vijf avonden lang, van 4 tot en met 8 oktober, is er plek voor maximaal 300 toeschouwers per avond, 1500 in totaal. De eerste avond is al uitverkocht. Het initiatief komt van de Hoek van Zevenwouden, de Rederijkerskamer (toneelvereniging) uit Oldeberkoop die dit jaar het 150 jarig bestaan uitbundig viert.

Berkoop vol Vuur is op verzoek van de toneelvereniging geschreven door Karst Berkenbosch. Hij tekent ook voor de overall-regie. Meer dan 250 vrijwilligers doen mee. Zij acteren, maken muziek, dansen of zijn achter de schermen actief. Collega-toneelverenigingen uit De Hoeve, Wilhelminaoord, Oldemarkt, Ter Idzard, Elsloo, Boyl en Makkinga helpen deze omvangrijke theaterproductie mogelijk maken.

Voor meer informatie zie: www.berkoopvolvuur.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.