Marian Nesse

Sinds enige tijd zat Marian Nesse in onze werkgroep Bekiek et mar.

Marian barst altijd van de ideeen en daadkracht en daarom extra welkom bij Bekiek et mar. Muziek, wandelen, muziek, muziek, vrolijkheid en dansen is waar Marian van energie van kreeg en op die manier anderen weer van haar.

Marian zette ooit mee aan tot oprichting van de Vrijstaat De Stellingen, ze maakte muziek met allerlei muziekgroepen en groepjes, zoals het Vrijstatig Volkje, altijd met haar levensgezellin Marita. Ook het Allegeartje, kijk maar eens hier ook. Niets moest en alles mocht. Waar ze wonen is het ook een klein paradijsje. De afgelopen jaren was Marian daarnaast heel druk met de realisatie van een nieuw NIVONpad, het Stellingenpad, dat straks van Appelscha naar Vollenhove loopt en via een andere route weer terug. 260 kilometers van organiseren met landeigenaren, vrijwilligers en overheden. Knap.

Marian is niet meer hier, maar danst verder in de wolken

Afgelopen week moesten we helaas toch meemaken dat Marian het tijdelijke voor het eeuwige heeft verwisseld, Marian is niet meer. Ze had al jaren en jaren dat kanker haar probeerde uit het leven te halen, maar die won nooit en Marian kwam dansend en musicerend het ziekenhuis weer uit. Tot afgelopen week. Marian is thuis ingeslapen, in een ruime bonustijd al, maar natuurlijk toch te vroeg. Altijd te vroeg. Het Stellingenpad is zo goed als afgerond, maar de presentatie in april dit jaar maakt Marian van boven de wolken mee. Een fijn idee dat Marian geen pijn meer heeft en hier beneden ons allemaal de energie gegeven heeft tot mooie dingen.

Marian, heel erg bedankt voor je vrolijkheid, blijmoedigheid en daadkracht. We genieten verder van je muziek en dansen.

Een gedachte over “Marian Nesse

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.