Kunstmanifestatie Open Stal afgesloten

Zondag was de laatste dag van de Kunstmanifestatie Open Stal in Oldeberkoop. De 51ste editie van Open Stal vond dit jaar plaats van 23 juli tot en met 21 augustus 4n was dagelijks op de middag geopend. Op slotdag waren er maar liefst 400 bezoekers, mede door het fraaie weer een topdag. Het thema was ‘Uit de Schaduw’.” Een thema waar wij allemaal, en zéker de kunstenaars, herkenning in vinden en waaruit het verlangen spreekt naar licht, lucht en ruimte. Een inspirerend thema waar we ons hart aan kunnen ophalen”, aldus de organisatie.

Gedurende vier weken in de zomervakantie presenteren 38 kunstenaars hun werk op circa 20 locaties zoals in de stal van een boerderij, de kerk, in galeries, garages, tuinen, in het bos en in de voormalige veevoederfabriek CAV. De CAV-locatie trok veel bezoekers. Het laagdrempelige, intieme karakter van de oudste kunstroute van Nederland geeft elk jaar veel kijkplezier aan de bezoekers en kenmerkt zich door de relaxte sfeer waarin kunstliefhebbers door de straten en de bossen van Oldeberkoop wandelen en zich in de ruimtes begeven om van kunst te genieten.

Op het Open Stal Muziekpodium op de brink in Oldeberkoop traden op de zaterdagen en zondagen tien artiesten op. Ter afsluiting van de kunstroute trad Manito op met flamenco en zigeunertraditionals.

(Foto: Lenus van der Broek)

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.