Holland Baroque: die Kunst der Fuge, 18 maart Berkoop

Beste muziekliefhebber,

Wij willen u graag even herinneren aan het concert op zaterdag 18 maart a.s. in de Bonifatiuskerk van Oldeberkoop, aanvang 20.00 uur.

Het befaamde Holland Baroque speelt dan: die Kunst der Fuge, een heel belangrijk meesterwerk van Johann Sebastian Bach.

Holland Baroque speelt dit stuk in een intieme strijkerbezetting met klavecimbel. Deze muziek zal uitgevoerd worden door vijf bekende musici en leent zich bij uitstek voor een uitvoering in de prachtige middeleeuwse Bonifatiuskerk.

En voor de ware liefhebber en ook voor degene die meer wil weten over deze wonderschone muziek, sturen we hierbij een bijlage (Holland Baroque_Die Kunst der Fuge_2017_toelichting Wim Faas) met een mooie toelichting van de hand van Wim Faas.

Het concert duurt ca 70 minuten (er is geen pauze) en na afloop is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje in de kerk.

Voor dit bijzondere concert zijn nog kaarten te koop (€ 25,00 en tot 21 jr.: € 10,00) incl. btw, programma en drankje, te bestellen via muziekopstapel@gmail.com Tevens kaartverkoop bij boekhandel Planteyn in Gorredijk of telefonisch te reserveren bij bestuurslid Simon Been: 0516 426604. Kaarten zijn verder te koop (zolang de voorraad strekt) bij de ingang van de kerk een half uur voor aanvang van een concert (daar alleen contante betaling). De voorkeur gaat uit naar een betaling per bank: NL33RABO 0159.160.650 t.n.v. Muziek op Stapel. En ….scholieren maken kans op een gratis kaartje (via mailadres te bestellen)!

Voor verdere informatie zie www.muziekopstapel.nl

Tip: Twee restaurants van Oldeberkoop bieden voor aanvang van het concert een concertmenu aan. U kunt hiervoor bij hen reserveren:

Hotel Restaurant Café Lunia, telefoon: 0516 452555 info@lunia.nl
Gasterij Hof van Oldeberkoop, telefoon: 0516 451490

Wij zien uit naar uw komst!

Het bestuur van Stichting Muziek op Stapel, Stapel op Muziek

 

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.