Herfst Expositie NATUURLIJK toont de verstilling in de Stellingwerven

Veertien kunstenaars uit de noordelijke provincies exposeren hun werk in de Herfst Expositie van Kunstwerk! in de Stellingen (KWIDS) met het thema NATUURLIJK Stroomopwaarts. Zij tonen de prachtige omgeving van de Stellingwerven in botanische tekeningen, kleurrijke landschappen, verstilde aquarellen en foto’s en bijzondere turfbeelden.

Deelnemende kunstenaars zijn: Christiaan T. Afman (olieverfschilderijen), Riëtte Ballast (keramische objecten), Harm Bron (sieraden), Hennie Dijk Stel (botanische aquarellen/tekeningen), Marja Dijkstra (houtskooltekeningen/litho’s), Sjoerdtje Hak (aquarellen), Jessica van der Hout (fotografie), Anja Knoopers (houtsneden/schilderijen), Henk de Lange (beelden van turf/hout), Magna Postma (schilderijen/tekeningen), Mariet Rankenberg (textiel/mixed media), Annemieke Spierenburg (aquarellen), Maria Visser (acrylschilderijen), Josée Wissink (beelden/assemblages)

De expositieruimte van Kunstwerk! in de Stellingen is te vinden aan de Hoofdstraat Oost 34a (ingang ‘t Buurthuus), in Noordwolde en is geopend tot en met 27 november. De Openingstijden zijn van vrijdag tot en met zondag van 13.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis; voor een klein bedrag is er expositie-informatie te verkrijgen. Zie ook  www.kunstwerkindestellingen.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.