11 november: Stellingwerver leylijnen, aardstralen, wichelroede, pendelen (en zo meer)

CULTUURHISTORISCHE AVONDBIJEENKOMST

Stellingwerver leylijnen, aardstralen, wichelroede, pendelen en zo meer

Vrijdag 11 november 2016

Hotel Lunia te Oldeberkoop

Aanvang 19.45 uur

Aanmelden is niet noodzakelijk

Entree: vrije bijdrage

Logo webstee Stellingwerf Bekiek Et Mar

DOWNLOAD HIER: flyer-avond-bekieketmar-nl-leylijnen-wichelroede

 

Voor het eerst organiseert de werkgroep ‘Bekiek et mar’ een cultuurhistorische avond over een exclusief onderwerp met een drietal inleiders:

bertvanderbeekBert van der Beek uit Langedijke, medium/paragnost, werkend met de Sirius Energie Methode SEM, zal vertellen over de historie van leylijnen (ook in de Stellingwerven), over heilige plaatsen, de wichelroede en de biosensor.

 

 

ceesdehaanCees de Haan, energetisch therapeut en docent op dit gebied uit Appelscha, gaat in op het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam en de werking van energetische therapie.

 

anitabijmafrunefeldAnita Bijma – Grünefeld van de holistisch-energetische praktijk Amitola in Haule vertelt over eigen ervaringen met aardstralen en praktische toepassingen.

 

 

De Werkgroep ‘Bekiek et mar’ houdt al weer enkele jaren de Stellingwerver website www.bekieketmar.nl in de lucht als een open platform voor mensen die schrijven, of wat anders doen met het Stellingwerfs en de Stellingwerven. De website is een uithangbord waar elke Stellingwerver zijn ei kwijt kan en een portaal naar andere Stellingwerver websites. De werkgroep stimuleert actieve uitwisseling tussen deelnemers. Het kan om verhalen, gedichten en zelf ingesproken versjes e.d. gaan. Aan schrijvers wordt hiermee een podium geboden zonder ballotage. Er kunnen ook nieuws & nieuwtjes uit de Stellingwerven, muziek, filmpjes, foto’s etc. worden geplaatst en recepten om lekker te kunnen eten en genieten.

Wie iets te melden heeft over de Stellingwerver natuur, het landschap, een wandelartikel van hier, een interview met mensen uit de Stellingwerven, raadsels, ook dat kan men op deze website kwijt. Voor contact zie de Kontakt-pagina.

Kijk op onze pagina Over

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.