Zondagmiddag 17-11 Jelmer Mommers in Le Brocope-café!

Zondag 17 november opent Jelmer Mommers de serie Zondagen in Le Brocope, met een lezing over zijn boek: Hoe gaan we dit uitleggen. Onze toekomst op een steeds warmer wordende aarde,waarbij wij gaan onderzoeken wat we zelf kunnen doen om de klimaat crisis te boven te komen. Hoe we op een realistische manier de gevaren, die onze wereld bedreigen kunnen ombuigen en hoe we van onze wereld een steeds betere plek kunnen maken voor iedereen.

Jelmer Mommers (1987) schrijft voor De Correspondent over klimaatverandering. In 2017 haalde hij het wereldnieuws door een oude klimaatfilm van Shell opnieuw te onthullen. In 2018 maakte hij interne Shell-documenten openbaar, waarop de rechtszaak die Milieudefensie voert tegen het klimaatbeleid van Shell deels is gebaseerd

Als correspondent Klimaat & Energie onderzoekt Jelmer de oorzaken van de klimaatcrisis en onze toekomst op een steeds warmere aarde. Noem het constructieve onderzoeksjournalistiek: zowel nieuwsgierig naar problemen als naar oplossingen.

Jelmer Mommers schreef het boek: ‘’Hoe gaan we dit uitleggen. Onze toekomst op een steeds warmer wordende aarde”. Hij belicht beide kanten.

De twee scenario’s Nummer 1. We gaan naar de knoppen….Nummer 2. We gaan er wat aan doen en profiteren daar allemaal van. Het is een uitdagende boodschap van iemand, die weet waar hij over praat als het over de toekomst van onze planeet gaat.

Zondag 17 november 2019 Aanvang 14.00 Entree € 5,00

Zie verder Programma op de site van Le Brocope

Locatie: Le Brocope, Oosterwoldseweg 5,Oldeberkoop

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.