Zaden lenen in bibliotheek  

Jesper, kleinzoon van eerste AfhaalZadenbiebklant Richtje Kaspers, strooide bij de opening zonnebloemzaadjes in de drie oranje/gele bloempotten die symbool staan voor de geopende Zadenbiebs in Wolvega, Gorredijk en Oosterwolde. Deze potten gaan later naar de betreffende bibliotheken.

De twee zadenkasten voor Wolvega zijn gemaakt en gratis aangeboden door Arbeids Training Centrum Zorggroep De Stellingwerven. Het zaagwerk is gedaan door Patrick Sleiffer (ATC Zorggroep De Stellingwerven), Johan Bosma (ATC Zorggroep de Stellingwerven) en daarna in elkaar gezet door twee dames, onder wie Bonny de Groot. De Zadenbieb in Wolvega is op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen, bijvoorbeeld door een middagje zakjes met zaden te vullen, te helpen bij het organiseren van een workshop of te ondersteunen bij de coördinatie.

Aanmelden voor de zadenbieb kan via Zadenbieb@bzof.nl en www.bzof.nl 

Op de foto van links naar rechts: Patrick Sleiffer (ATC Zorggroep De Stellingwerven), Johan Bosma (ATC Zorggroep de Stellingwerven), Jeanet van der Meer (bibliotheek), Jesper (kleinzoon van eerste AfhaalZadenbiebklant Richtje Kaspers) en Bas van der Ven (bibliotheek.) Jesper strooit zonnebloemzaadjes in de drie oranje/gele bloempotten die symbool staan voor de geopende Zadenbiebs in Wolvega, Gorredijk en Oosterwolde. (Foto: Lenus van der Broek)

 

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.