Strandje langs de Linde heet nu ‘Wieger’s straantien’

Oldetrijne – In het kader van NL Doet had het bestuur van Plaatselijk Belang Sonnega-Oldetrijne  besloten om het strandje aan ‘t Wiede van de Linde in Oldetrijne een facelift te geven. Door de corona perikelen moest dat uitgesteld worden. Op donderdagmorgen zijn deze werkzaamheden uitgevoerd. Dit onder het toeziend oog van de “beheerder” Wieger Schraa.

Dit vanuit een echte “baywatch” stoel om een goed overzicht te kunnen houden. Wieger Schraa verzorgt de omgeving van het strandje al sinds het van twee m2  in 2012 naar een echt strand werd omgetoverd. Een mooi moment om hem daarvoor eens extra te bedanken. Het strandje heeft een naam gekregen,  “Wiegers straantien “. Daar werd op getoost met een bekertje landwijn (rivella).

Met medewerking van de families Kester, Broekema, Samsom en Dijkstra was de klus in twee en een half uur geklaard. Het zand dat is aangebracht werd gesponsord door de Firma Pruntel en de graafwerkzaamheden door loonbedrijf Samsom. Het t bestuur van Plaatselijk Belang Sonnega-Oldetrijne wenst de gebruikers veel strandplezier deze zomer.

(Foto: Lenus van der Broek)

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.