foto Expo LOOF augustus 2017

Expo LOOF: Paradox en Art Noord

foto Expo LOOF augustus 2017
l.n.r.Frans Beerens, Johannes Steendam en Jet van Oosten

Kunsthuis LOOF

OPENING TENTOONSTELLING
26 AUGUSTUS 2017 16.00 uur

P A R A D O X 

Frans Beerens, Jet van Oosten en Johannes Steendam

Galerie LOOF nodigt u en uw vrienden van harte uit voor de opening van de tentoonstelling PARADOX op zaterdag 26 augustus om 16.00 uur.
Wie naar buiten kijkt ziet de natuur, wie naar binnen kijkt ziet zichzelf, hemel, aarde en mens. Tijdens de tentoonstelling PARADOX in Galerie LOOF worden 3 disciplines tezamen gebracht die elk zijn/haar observaties weergeeft. Hoewel de werken een schijnbare tegenstelling tonen zijn de werken van Frans Beerens, Jet van Oosten en Johannes Steendam elkaars gelijken.

De tentoonstelling loopt van 26 augustus t/m 8 oktober 2017. Wij zijn geopend op elke vrijdag t/m zondag tussen 13.00 – 17.00 uur én op afspraak.

Parkeren
Wij willen u vragen indien u met de auto komt om te parkeren achter de witte hekken bij de Welkoop (links van het gebouw).

ART NOORD
Museum Belvédère Heerenveen
21 t/m 24 september 2017
In september vindt in Museum Belvédère de eerste editie plaats van Art Noord, een nieuw initiatief dat een platform biedt aan kunst en kunstenaars uit het noorden. De vierdaagse kunstbeurs wordt gepresenteerd in de beide vleugels van het museum en zal worden ingericht in samenwerking met een aantal bevriende galerieën en kunsthandels. Alle tentoongestelde werken zijn te koop!Het museum ondergaat tijdens Art Noord een complete metamorfose. In de kabinetten, twaalf identieke ruimtes, zijn solo-presentaties te zien van een aantal noordelijke kunstenaars en in de grote zaal tonen de deelnemers een verrassende verscheidenheid aan kunstwerken. Hoewel het accent ligt op noordelijke kunst, zullen er ook werken te zien zijn van (inter)nationale kunstenaars. Er is tevens een speciaal fotografie kabinet.‘We hopen dat met Art Noord een traditie van noordelijke kunstbeurzen in ere kan worden hersteld’, zegt Han Steenbruggen, directeur-conservator van Museum Belvédère. ‘Het is onze wens dat Art Noord uitgroeit tot een jaarlijks of tweejaarlijks evenement waar kunstverkopers, – liefhebbers en -verzamelaars van binnen en buiten de regio elkaar kunnen ontmoeten.’Tijdens ART NOORD toont LOOF werken van Frans Beerens, Sjoukje Iedema, Harmen van der Tuin, Stan Van Steendam en Jan Enno de Jong.Tickets
Toegang ART NOORD €12,00
Museumkaarthouders €3,00
Catalogus Art NOORD €3,00

Kijk voor meer informatie op https://www.museumbelvedere.nl/art-noord/

Bekijk dit bericht (Mailchimp) apart in uw browser

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Graeg vernemen we jow reaksie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.